Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

"ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΙΚΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ- Κοροϊδία κατ' εξακολούθηση..." ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ


Κλείσιμο του ΙΚΑ Αριδαίας
Κοροϊδία κατ’ εξακολούθηση.. 
Μια μέρα μετά τις διαβεβαιώσεις Υπουργού και βουλευτών της ΝΔ για αλλαγή της απόφασης απομάκρυνσης, σήμερα το ΙΚΑ έστειλε το έγγραφο για την διαδικασία του κλεισίματος!!!!
Επείγουσα ανάγκη κινητοποίησης της τοπικής κοινωνίας αντί αναίτιες ευχαριστίες του κ. Δημάρχου προς Υπουργούς που επί των ημερών τους έχει υποβαθμιστεί η Αλμωπία και η Αριδαία σε μεγάλο χωριό
Να γίνει κατεπείγουσα κοινή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου και Επιτροπής Διαβούλευσης για να καθοριστούν οι απόλυτα αναγκαίες αγωνιστικές ενέργειες πριν και αυτή η δομή ανήκει στον παρελθόν
Η προσφιλής τακτική διγλωσσίας των βουλευτών ( άλλα να ψηφίζουν στην Αθήνα και άλλα να λένε στην επαρχία τους) συνεχίστηκε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.
Να πιέσει η τοπική κοινωνία και τα κόμματα για ανάκληση της απαράδεκτης απόφασης που υποβαθμίζει ακόμη περισσότερο την Αλμωπία μετά την απομάκρυνση της ΔΟΥ, του ΟΤΕ, της ΔΕΗ, την επικείμενη απομάκρυνση του Ειρηνοδικείου και τις σκέψεις για κλείσιμο και του ΟΑΕΔ.
Οι πολίτες της Αλμωπίας απαιτούν να σταματήσει η ταλαιπωρία τους χρονική και οικονομική. Ζητούν δικαιοσύνη και ισοπολιτεία.
Δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τις πολιτικές που οδήγησαν σε φτωχοποίηση τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους επαγγελματίες, τις πολιτικές του ΕΝΦΙΑ και της φοροεπιδρομής την ίδια ώρα που υποβαθμίζεται συνεχώς η Αλμωπία με την συνεχή αφαίμαξη υπηρεσιών, την αφαίμαξη του εισοδήματος τους με την καθημερινή μετακίνηση στην πρωτεύουσα του Νομού για «ψύλλου πήδημα», την επίθεση στην καθημερινότητα τους από τις πολιτικές απέναντι στους κοινωνικούς δημοτικούς θεσμούς.
Δεν μπορούμε να δεχτούμε αποφάσεις ερήμην των πολιτών και των φορέων τους, χωρίς διαβούλευση, οριζόντιες, χωρίς χωρική κατανομή.
Η Δημοτική Αρχή και οι φορείς να μπουν μπροστά στον αγώνα αυτό αντί να σπεύδει να ευχαριστεί ο κ. δήμαρχος τους ομοϊδεάτες του υπουργούς και τους βουλευτές που η πολιτική τους μας έφερε ως εδώ..
Γιάννης Σηφάκης

ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...