Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 1 - 1


Κάτω από δυνατό κρύο (+2 βαθμούς) ο ΑΣ Πρόμαχοι και ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων.
Έγινε δυνατό παιχνίδι με άγρια ομορφιά με αντιπάλους δυο από τις πιο καλογυμνασμένες ομάδες της Α’ κατηγορίας και παίκτες προικισμένους με πλούσια ταλέντα.

Το πρώτο ημίχρονο μοιράζεται εξ ίσου στις δυο ομάδες, όπου στο πρώτο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι υπερείχαν των αντιπάλων τους χάνοντας καλές ευκαιρίες για γκολ, μια εκ των οποίων ο Νίκος Νάνος μετέτρεψε σε γκολ στο 7’, ενώ το δεύτερο μισό του ημιχρόνου, ανήκει στην Όρμα, που πίεσε για την ισοφάριση και που τελικά την κατάφερε στο 32’ με δυνατό σουτ του Αβραμίδη.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε τα χαρακτηριστικά της ρώσικης ρουλέτας, αφού οι των Προμάχων ρίχτηκαν με πείσμα στην επίθεση για τη νίκη, οι δε της Όρμας εκμεταλλευόμενοι τους ταχύτατους επιθετικούς τους, πραγματοποιούσαν αντεπιθέσεις  φωτιά.
Τελικά δεν άλλαξε το σκορ, με αποτέλεσμα και οι δυο ομάδες να είναι ευχαριστημένες από το σκορ και το μοίρασμα των βαθμών.

Από τους Προμάχους, που σήμερα μετά την αναγκαστική αλλαγή του Στέλιου Σατζάκη λόγω τραυματισμού, αναγκάστηκαν να αλλάξουν το στήσιμο της ομάδας και να μην έχουν τη γνωστή σαρωτική απόδοση, ξεχώρισαν οι Σαμσούρης, Σαμαράς, Γ. Σέλκος και Ν. Νάνος.
Από την Όρμα, που εντυπωσίασε σε κάποια διαστήματα του αγώνα για την σφριγηλότητα του συνόλου, ξεχώρισαν οι Αβραμίδης, Ιωάννου, Μπίτσας και Γώγου.

Η διαιτησία του κυρίου Σιδηρόπουλου ήταν άψογη και οι δυο βοηθοί του Τετραγώνης και Σταμανίκη σχεδόν αλάνθαστοι.

                                   ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Α. Νάνος
Σ. Σατζάκης (Χ. Κωστινάς)
Γ. Σέλκος
Σαμαράς
Γ. Μούγιος
Σαμσούρης
Δ. Σέλκος
Ι. Μούγιος
Ν. Νάνος
Αμπάρης (Ι. Σέλκος)
Άτζος (Γ. Τανούρης)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Β. Σαμαράς

                                 Μ. Αλέξανδρος ΟΡΜΑΣ

Παντελίδης
Νούσης
Μποζίνης
Μπίτσας
Γώγου
Αβραμίδης
Μητσάγκας
Μήνου
Σαμαράς
Ζουλέκου
Ιωάννου
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Γ. Κορέλας












































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...