Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Λουτράκι: Πήγαν να κλέψουν εκκλησία και βρέθηκαν να ασπάζονται την εικόνα της Παναγίας [ΒΙΝΤΕΟ]
Συμβαίνουν και αυτά! Τρεις ληστές μπήκαν την παραμονή των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι, με σκοπό να κλέψουν και τελικά βρέθηκαν να φιλάνε την εικόνα της Παναγίας και να φεύγουν άπραγοι.
Όπως αναφέρει το KorinthosTv, τις κινήσεις τους κατέγραφε κάμερα που βρισκόταν μέσα στην εκκλησία. Οι τρεις νεαροί προσπάθησαν να παραβιάσουν την κύρια και την πλαϊνή είσοδο χωρίς αποτέλεσμα. Μπήκαν από την πόρτα του Ιερού και στη συνέχεια προχώρησαν στα ενδότερα.
O παπα-Νίκος Βασιλόπουλος, εφημέριος του ιερού ναού, βαθιά συγκινημένος, μιλάει για θαύμα από την Παναγία, παραμονή των Χριστουγέννων, που προστάτεψε την εκκλησία και δεν Επέτρεψε στους κλέφτες να κλέψουν την εικόνα Της




ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...