Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΑμεΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 2η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ



Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο εορταστικό γεύμα της Μεραρχίας σε άτομα με αναπηρία

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μετά από πρόσκληση του Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Δημήτριου Αλεβίζου, παραβρέθηκε στο εορταστικό γεύμα που παρατέθηκε προς τιμή ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ), στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος.

Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν μερικές στιγμές προσωπικής επικοινωνίας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.


Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης αναφέρει: «Το εορταστικό γεύμα της Μεραρχίας πραγματοποιείται φέτος για τρίτη χρονιά, τονίζοντας τη σημασία της ανθρώπινης επικοινωνίας και αλληλεγγύης. Οι πολιτικοί θεσμοί, οι τοπικές αρχές και ο σχεδιασμός των αναπτυξιακών πολιτικών δεν είναι ξεκομμένα από την κοινωνία και τους ανθρώπους της. Τα εορταστικό γεύμα της Μεραρχίας για άτομα με αναπηρία από την περιοχή μας, μας εισάγει στο πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και το μήνυμα της Γέννησης Του Ιησού που, κατά τη γνώμη μου συνοψίζεται στις λέξεις: ελπίδα για τον κόσμο και αγάπη για τον συνάνθρωπο».  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...