Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ "ΜΑΓΕΙΕΣ" ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ



Δεν έχει όρια η βλακεία ορισμένων αγράμματων και αμόρφωτων κατοίκων, οι οποίοι προβαίνουν σε πράξεις βάρβαρες και παγανιστικές.
Ορμώμενοι από δεισιδαιμονικά κατάλοιπα και σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη φαιάς ουσίας στον εγκέφαλό τους, πηγαίνουν τα βράδια στα κοιμητήρια των Προμάχων και επιδίδονται σε τελετουργικά "μαγείας", "βουντού" και μυστηρίου.
Θεωρώντας ότι θα βρουν λύση στα προβλήματά τους, υγείας, αισθηματικά ή οικονομικά, τοποθετούν σε φρέσκους τάφους διάφορα αντικείμενα, όπως ζάχαρη, αλάτι, βρώμικα εσώρουχα, εντόσθια ζώων, κότες και διάφορα άλλα, με αποτέλεσμα να τρομοκρατούν τους συγγενείς των νεκρών, που πρόσφατα ετάφησαν.
Κάποιοι πιο μακάβριοι, κλέβουν τις εικόνες των νεκρών, ενώ κάποιοι άλλοι ραντίζουν τα μάρμαρα των τάφων με αίματα.
Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι από τις πρωτόγονες αυτές πράξεις, που προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών, ενώ πληροφορίες μας λένε, ότι κάποια κρυφή κάμερα, έχει καταγράψει ύποπτους, που ενεργούν τις μεταμεσονύκτιες ώρες.
Εν αναμονή εξελίξεων κι εμείς ευχόμαστε η ψυχιατρική επιστήμη να βοηθήσει τους αδαείς αυτούς συνανθρώπους μας και να σταματήσει το φαινόμενο.

13 σχόλια :

Οσο αμορφωτοι και αγραμματοι ειναι αυτοι, αλλο τοσο ειναι και οι υπολοιποι που ξυπνουν καθε κυριακη το πρωι,πηγαινουν στην εκκλησια, πιστευουν στην ανασταση του κυριου και πως οι εικονες δακρυζουν...

Το δικαίωμα στην πίστη είναι αναφαίρετο, αγαπητέ ανώνυμε, όπως και το προνόμιο του καθενός να τιμάει τον νεκρό του όπως αυτός νομίζει. Η προσβολή νεκρού είναι το πιο ατιμωτικό παράπτωμα, ακόμη και από την αρχαιότητα.

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΠΙΚΗ.

Η πιστη ειδικα στην χωρα μας δεν ειναι δικαιωμα, κακα τα ψεματα. Ο χριστιανισμος στην Ελλαδα ειναι κατι που επιβαλλεται ή απλα η πιστη μετατρεπεται μια ανιαρη συνηθεια που το κανεις επειδη το κανουν ολοι...Αν τολμησεις να δηλωσεις κατι αλλο εισαι δαχτυλοδεικτουμενος ή και ακομα χειροτερα...

Ας ειναι καλπικη, εσεις να προσεχετε, που εχετε τις χρυσες...

Κανείς δε σε υποχρεώνει να πιστέψεις σε καμία θρησκεία..Σεβάσου όμως αυτούς που πιστεύουνε και μη τα ισοπεδώνεις όλα γιατί προσβάλλεις με τον τρόπο σου αυτούς που πιστεύουν...Είναι δικαίωμα σου να μην έχεις θρησκεία αλλά για να μη σε δείχνουν με το δάχτυλο πρέπει και εσύ να σέβεσαι τα πιστεύω των άλλων

Μηπως εσυ είσαι ένας από αυτούς που λέει το παραπάνω άρθρο ανωνυμε; έλεος δλδ λίγο, το να είσαι άθεος είναι πρόβλημα σου, και δεν πέφτει λόγος το αν ξυπνάμε τις κυριακες για να πάμε στην εκκλησία.

ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ Κ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΦΩΤΙΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΩ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

"............Καθ' εκαστην ημεραν ευλογησω Σε , και αινεσω το ονομα Σου εις τον αιωνα και εις τον αιωνα του αιωνος.........."
Καληνυχτα σε ολο το κοσμο.

Αφηστε ησυχη την εκκλησία και αυτους που πιστεύουν η δεν πιστεύουν,εδω ο δημαρχος αλλαζει καθε μερα φωτογραφία στο προφιλ του στο Facebook αυτο θα επρεπε να μας απασχολεί. Μηπως και δεν ασχολείται με τα κοινα αλλα με την προσωπικη του προβολή? Μηπως;

Αυτά γίνονται παντού και σε άλλα χωριά της περιοχής και όχι μόνο στους Προμάχους,άλλωστε είναι γνωστές οι μάγισσες (της Σμύρνης) στα διπλανά χωριά. Απλά οι Προμαχιώτες δεν κρύβονται πίσω απο το δάχτυλό τους.

Αθεος...ειναι αυτος που δεν πιστευει σε κανενα θεο(το λεει και η λεξη)!τον φιλο μας πιο πανω οπως και αλλους πολλους που υπαρχουν σαν και αυτον...εγω θα τους ελεγα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ!!!απο οτι φαινετε με αυτα που μας λεει και τους χαρακτηρισμους του μαλλον εχει καποιο θεμα με τη θρησκεια μας γιατι ποτε δε μιλανε για καποια αλλη θρησκεια και δε βλαστημανε αλλους Θεους!παρ ολα αυτα...οστις θελει οπισω μου ελθη!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...