Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ



Οι Κουμπαράδες Αγάπης έκαναν το καθήκον τους…..

Οι κουμπαράδες αγάπης που στήθηκαν σε καταστήματα της Αριδαίας για την μικρή Χρυσοβαλάντω από την Υδραία Αριδαίας μαζεύτηκαν στις 02/01/2015 και θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της περιοχής μας για τα αποτελέσματα των κουμπαράδων αυτών. Το ποσό που μαζεύτηκε ήταν 2.550 ευρώ. Θυμίζουμε ότι χρειαζόμασταν το ποσό των περίπου 2.000 ευρώ για να πληρωθεί η συμμετοχή για τα μηχανήματα υποστήριξης της μικρής στην εταιρία που παρείχε τα μηχανήματα αυτά. Το ποσό λοιπόν ήταν αρκετό για να καλύψει την εξόφληση της εταιρίας και όχι μόνο. Ενημερώνουμε λοιπόν ότι, συγκεκριμένα δόθηκε στον Πατέρα της μικρής Χρυσοβαλάντω το ποσό των 2.100 ευρώ για την εξόφληση των μηχανημάτων. Καθώς επίσης τα υπόλοιπα χρήματα, το ποσό δηλαδή των 450 ευρώ δόθηκε σε ακόμα δύο παιδιά της περιοχής μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για όλους όσους βοήθησαν την προσπάθεια μας να μαζέψουμε τα χρήματα αυτά. Να  ευχαριστήσουμε λοιπόν θερμά τους πολίτες που συνέβαλαν με το υστέρημα τους στους κουμπαράδες αγάπης, τα καταστήματα της Αριδαίας τα οποία δέχτηκαν να μπει ο κουμπαράς αγάπης σε αυτά, τις ηλεκτρονικές εφημερίδες τις περιοχής μας που δημοσίευσαν δωρεάν την έκλυση μας για βοήθεια καθώς επίσης και το προσωπικό του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι Αριδαίας» για την πολύτιμη βοήθεια του στο έργο μας αυτό.
Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση να βλέπουμε ενωμένο τον κόσμο της Αλμωπίας να προσπαθεί για έναν κοινό στόχο και να τον πετυχαίνει με το παραπάνω. Στις δύσκολες μέρες που ζούμε είναι αναγκαίο πλέον να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας και το παράδειγμα των κουμπαράδων αγάπης για την μικρή Χρυσοβαλάντω μας αποδεικνύει περίτρανα την αναγκαιότητα αυτή.


Με σεβασμό και εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Υδραίας    

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...