Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη και προέδρου Αστυνομικών Πέλλας κ. Στυρίδη με τον Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τα θέματα ασφάλειας των πολιτών στην Πέλλα
  Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και του Προέδρου Αστυνομικών υπαλλήλων Πέλλας με τον κ. Μαστρογιάννη Βασίλειο Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη παρόντος του υπεύθυνου ΣΥΡΙΖΑ για τα Σώματα Ασφαλείας Τάσου Μαυρόπουλου. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα.
  Στην συνάντηση ο κ. Σηφάκης έθεσε τα μεγάλα προβλήματα ασφάλειας των πολιτών της Πέλλας με την μεγάλη υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων σε όλους τους Δήμους του Νομού. Συγκεκριμένα στην Πέλλα αντιστοιχεί 1 αστυνομικός ανά 500 κατοίκους όταν στους γειτονικούς Νομούς Ημαθίας, Φλώρινας και Κιλκίς η αναλογία είναι 1 προς 120. Η τεράστια αυτή διαφορά, παρά το γεγονός ότι η Πέλλα είναι ένας τεράστιος Νομός με πάρα πολλά Τοπικά Διαμερίσματα και έχει και μεγάλη μεθοριακή γραμμή οφείλεται σαφώς στην υποβάθμιση της εκπροσώπησης της Πέλλας στην κεντρική πολιτική σκηνή, αιτία που ευθύνεται και για πολλά άλλα αρνητικά ρεκόρ της Πέλλας.
Ακόμη ετέθησαν τα προβλήματα της μεγάλης έλλειψης μέσων ( περιπολικών κλπ) και το γεγονός ότι σε αυτές τις συνθήκες υποστελέχωσης το 10% της δύναμης βρίσκεται συνεχώς στον Έβρο.
Από μέρους των κ. Μαστρογιάννη και Μαυρόπουλου επαινέθηκε η πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ελάχιστες αστυνομικές δυνάμεις στην Πέλλα και υπήρξαν υποσχέσεις για σταδιακή αντιμετώπιση των προβλημάτων για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στους πολίτες.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

     -Σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης σύμφωνα με την  από 13-02-2015 ανακοίνωσή μας, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. ΣΗΦΑΚΗ Ιωάννη  εκ νέου συνάντηση του Προέδρου της Ένωσής μας μαζί του στην Αθήνα, χθες Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015. Στον κ. βουλευτή παραδόθηκε κατόπιν αιτήσεώς του, υπόμνημα με τα ζητήματα που απασχολούν την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πέλλας, ώστε να δρομολογήσει από την πλευρά του εξελίξεις για την ανάδειξή τους και την εξεύρεση λύσεων. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε  συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού κ. Βασίλειο ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ, όπου και αναπτύχθηκαν διεξοδικά όσα διαλαμβάνονται στο υπόμνημα, από τον πρόεδρο της Ένωσης,  τα οποία υπερθεμάτισε ο κ. βουλευτής. Ο Διευθυντής κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ. ο οποίος  υπηρέτησε επί χρόνια σε νευραλγικές θέσεις της Αστυνομίας διατελώντας και ως συνδικαλιστικό στέλεχος, είναι βαθύς γνώστης των προβλημάτων του Σώματος  και αναφέρθηκε στην αδιαμφισβήτητη βούληση  αντιμετώπισή τους, στα πλαίσια και των προγραμματικών δεσμεύσεων της Κυβέρνησης.  
     -Η Ένωσή μας συνεχίζει με επιμονή και υπευθυνότητα τις προσπάθειες για την καλυτέρευση της εργασιακής-οικονομικής κατάστασης των μελών της αλλά και την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της Δ.Α. Πέλλας, με γνώμονα το κοινωνικό όφελος, αναμένοντας από την νέα Κυβέρνηση, όπως αποτυπώθηκε και στο πρόσφατο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, να κάνει πράξη τις  εξαγγελίες της.-     


                     Ο Πρόεδρος                                             Ο Γραμματέας     

                

               ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ανδρέας                            ΤΟΥΜΠΙΔΗΣ Θεόφιλος                       
                     6974319776                                              6932614624

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...