Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 68 ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Στην πρόσληψη 68 υδρονομέων θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα ο Δήμος Αλμωπίας, κατόπιν σχετικής πρότασης της Δημοτικής Αρχής η οποία υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας κατά τη Συνεδρίαση της 16/4/2015.
Χρόνος έναρξης της αρδευτικής περιόδου ορίζεται η 1 Μαϊου 2015 και χρόνος λήξης η 15 Οκτωβρίου 2015, που μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τις κατά περίπτωση υπάρχουσες ανάγκες και με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, αναφερόμενος στην παραπάνω απόφαση δήλωσε τα εξής:
«Καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες για να μην μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2015-2016, ώστε να αποφευχθούν τα όποια προβλήματα. Και το καταφέραμε! Οι αγρότες της περιοχής μας να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για όλους, ακόμη και μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που κάναμε ευέλικτα τόσο των αριθμό των υδρονομέων, όσο και τη διάρκεια της αρδευτικής περιόδου, καθώς οι αντικειμενικές ανάγκες είναι αυτές που θα κρίνουν κάθε απόφαση που θα λάβουμε. Σχετικά με την αριθμητική κατανομή των υδρονομέων ανά τοπική κοινότητα, έγινε λαμβάνοντας υπόψη μας όλες τις παραμέτρους, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι και η επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν το Δήμο μας σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα, θα γίνει με αντικειμενικά κριτήρια και θα επιλεγούν άνθρωποι οι οποίοι θα έχουν πραγματική όρεξη για δουλειά και προσφορά. Εννοείται πως σε περίπτωση που θα υπάρξει πραγματική ανάγκη για αύξηση του αριθμού των υδρονομέων, θα ανταποκριθούμε θετικά. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στη συμβολή των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, με τους οποίους αποσκοπούμε σε μία εποικοδομητική συνεργασία. Είμαι διαθέσιμος για κάθε διευκρίνιση προς τους συμπολίτες μας».

*Επισυνάπτεται η κατανομή των υδρονομέων ανά Τοπική Κοινότητα.

1 ΑΡΙΔΑΙΑ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΥΔΡΑΙΑΣ 2
2 ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΥΔΡΑΙΑΣ 1 
3 ΑΛΩΡΟ 2 
4 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 2 
5 ΑΨΑΛΟΣ 2 
6 ΒΟΡΕΙΝΟ 1 
7 ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1 
8 ΓΑΡΕΦΙ 2 
9 ΔΩΡΟΘΕΑ 1 
10 ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΑΘΗΣ 1 
11 ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ 4 
12 ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ 1 
13 ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ 2 
14 ΙΔΑ 2 
15 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ 2 
16 ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2 
17 ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ 2 
18 ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ 1 
19 ΜΗΛΙΑ 2 
20 ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ 2 
21 ΝΕΡΟΜΥΛΟΙ 1 
22 ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 1 
23 ΝΟΤΙΑ 2 
24 ΞΙΦΙΑΝΗ 2 
25 ΟΡΜΑ 2 
26 ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ 1 
27 ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΑΣ 1 
28 ΠΙΠΕΡΙΑ 3 
29 ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ 2 
30 ΠΡΟΜΑΧΟΙ 4 
31 ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ 1 
32 ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ 1 
33 ΣΩΣΑΝΔΡΑ 3 
34 ΤΣΑΚΟΙ 3 
35 ΦΙΛΩΤΕΙΑ 3 
36 ΦΟΥΣΤΑΝΗ 2 
37 ΧΡΥΣΗ 1 

ΣΥΝΟΛΑ 68

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...