Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΤα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα Αρχαγγέλου, όσον αφορά στο αγροτικό οδικό δίκτυο, διαπίστωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ακριτικό χωριό.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 20/4 ο κ. Μπίνος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Εξαπλατάνου κ. Στέφανο Αβραμίκα και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Χρήστο Μπάτση βρέθηκε στον Αρχάγγελο και είδε την κατάσταση που επικρατεί στους αγροτικούς δρόμους.
Επιπλέον, σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει στο 2ο χλμ Αρχαγγέλου – Λιβαδιών όπου έσκασε η άσφαλτος με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς.
Από σήμερα Τρίτη 21/4 τα μηχανήματα του Δήμου θα βρίσκονται στον Αρχάγγελο σε μια προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών, στα πλαίσια του προγράμματος που έχει εκπονήσει το εργοτάξιο για εργασίες σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες.
Ο Δήμαρχος κ. Μπίνος και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αβραμίκας και Μπάτσης αμέσως μετά την επίσκεψη δήλωσε τα εξής:
«Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών με όσα μέσα διαθέτει. Ο Αρχάγγελος είναι ένα ακριτικό χωριό με πολλές ιδιαιτερότητες, αλλά και πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Ήδη, τα μηχανήματα του Δήμου εργάζονται στα έσχατα της Αλμωπίας για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά προβλήματα και παθογένειες που λίμναζαν για χρόνια. Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και διαβεβαιώνουμε ότι εργαζόμαστε συνεχώς έχοντας κατά νου μόνο το κοινό συμφέρον. Όσον αφορά στο σημείο της ασφάλτου που καταστράφηκε, ζητούμε και τη συνδρομή της Περιφέρειας καθώς πρόκειται για μια μεγάλη ζημιά που πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα. Σχετικά με τους αγροτικούς δρόμους, τα μηχανήματα θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...