Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

"ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ;" - ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

«Κούλη θα με παντρευτείς;»: Πρόταση γάμου σε ποδοσφαιριστή με πλακάτ στην σέντρα του γηπέδου [βίντεο]


Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αρκετούς άνδρες στο πλαίσιο αγώνων να κάνουν πρόταση γάμου. Τώρα ήρθε η ώρα για μια γυναίκα και μάλιστα σε ελληνικό γήπεδο.
Στον Αλμυρο και πιο συγκεκριμένα, στην Ευξεινούπολη η τοπική Δήμητρα υποδεχόταν τον Πρωτεσίλαο για το τοπικό πρωτάθλημα (για την ιστορία έληξε 0-0).
Ο Κυριάκος Παυλίδης είναι αρχηγός στην ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης και η σύντροφος του δεν... άντεξε να τον περιμένει και προχώρησε αυτή στο μεγάλο βήμα.
Πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ οι ομάδες ήταν στα αποδυτήρια, μπήκε στην σέντρα του γηπέδου και με την βοήθεια δύο συμπαικτών σήκωσε πλακάτ που έγραφε «Κούλη θα με παντρευτείς;». Οι συμπαίκτες του Παυλίδη τον ειδοποίησαν, αυτός βγήκε και έμεινε... κάγκελο στην θέα. Η χαμογελαστή Καλλιόπη τον περίμενε, αυτός έτρεξε, την αγκάλιασε, την φίλησε και έφυγαν μαζί χέρι χέρι.
Μάλλον δέχθηκε ο Κούλης...





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...