Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΡΝΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Τρόμος στο χωριό που γεννήθηκε αρνί με ανθρώπινο πρόσωπο - Τι λέει ο ιδιοκτήτης του (Φωτογραφίες)
Τρομοκρατημένοι δηλώνουν οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού κοντά στο Νταγκεστάν της Ρωσίας μετά τη γέννηση ενός αρνιού με… ανθρώπινη όψη που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Όπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του ζώου, το τετράποδο θυμίζει… θυμωμένο γέρο. Ειδικότερα, ο 45χρονος αγρότης Blasius Lavrentiev, από το χωριό Chirka, δήλωσε ότι το χωριό πέρασε έναν βαρύ χειμώνα, τα έσοδά του ήταν ελάχιστα και περίμενε με αγωνία να γεννήσει η προβατίνα του για να κερδίσει μερικά παραπάνω χρήματα από την πώληση των αρνιών. Όμως, όταν είδε το νεογέννητο αρνί, με μύτη, μάτια και στόμα ανθρώπου, έμεινε εμβρόντητος και όπως ανέφερε, κόντεψε να πεθάνει από το σοκ...

Αλλά και οι γείτονες του αγρότη δηλώνουν τρομοκρατημένοι από την εμφάνιση του παράξενου αρνιού, ενώ μια 56χρονη γειτόνισσα δήλωσε ότι το νεογέννητο αρνί έχει φοβίσει  τα εγγόνια της.
Πάντως, ο ιδιοκτήτης του ανθρωπόμορφου ζώου δήλωσε ότι δεν θέλει να το πουλήσει.



ΠΗΓΗ...http://www.kontranews.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...