Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ: ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 2 - 0



Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο τοπικός Άρης Λουτρακίου κέρδισε στον αγώνα μπαράζ, τον συνονόματο  Άρη Νησίου με σκορ 2-0.
Έτσι με την νίκη της αυτή η ομάδα του Λουτρακίου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια ομάδα του άλλου ομίλου που είναι το Σταυροδρόμι, σε αγώνα ανόδου στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίζεται από την αδιαμφισβήτητη κατοχή της μπάλας από τους γηπεδούχους, η οποία ήταν χωρίς ουσία, και από τις τρεις πολύ σπουδαίες χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έπαιξαν με φαρμακερές αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λουτρακιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και με αιχμή του δόρατος τους τάχιστους χαφ, δημιούργησαν ευκαιρίες και ευτύχησαν να ευστοχήσουν σε δυο από αυτές.
Έτσι στο 61΄ο Νάνος, με ατομική προσπάθεια έκανε μια διείσδυση και πλάσαρε εύκολα βρίσκοντας δίχτυα, γράφοντας το 1-0.
Το 2-0 σημείωσε ο ίδιος παίχτης στο 73΄με ωραίο πλασέ, μετά από μπαλιά διαβήτη του Μήτσκα.
Οι του Νησίου προσπάθησαν με "κάτω τη μπάλα" να ανταποδώσουν, αλλά φάνηκε ότι δεν είχαν θέληση και πάθος για την νίκη.

Το σφύριγμα της λήξης από τον άριστο διαιτητή Φωτιά (Δεμερτζής-Κουπαράνη), βρήκε τους Λουτρακιώτες να πανηγυρίζουν έξαλλα την πολύτιμη νίκη, ενώ οι εκατοντάδες φίλοι της ομάδας, έστησαν γιορτή με μουσική και βεγγαλικά.

ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ


































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...