Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ:ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ"



Στην εκδήλωση «Ολυμπισμός: σύγχρονες προεκτάσεις και μηνύματα» παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Στην εκδήλωση με θέμα «Ολυμπισμός: σύγχρονες προεκτάσεις και μηνύματα» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Συντελεστές της εκδήλωσης ήταν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Ελισάβετ Τάρη και κ. Χριστόδουλος Φανιόπουλος, ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Δημήτρης Κουρσαράκος και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έδεσσας.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων οι μαθητές των σχολείων της Έδεσσας και της Σκύδρας παρουσίασαν τα έργα τους εμπνευσμένα από την ιδέα του Ολυμπισμού που περιλάμβαναν χειροτεχνίες, ζωγραφιές και ό,τι άλλο τα παιδιά με τη φαντασία τους αποτύπωσαν στο χαρτί. Ακόμη, έγινε και διαγωνισμός ζωγραφικής ανάμεσα στις πάρα πολλές συμμετοχές για την ανάδειξη των πιο εύστοχων θεμάτων.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης συνεχάρη τους διοργανωτές για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση και στάθηκε στις αξίες του Ολυμπισμού που αποτυπώνονται στις φράσεις «ευ αγωνίζεσθαι» και «ευγενής άμιλλα».  Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης «οι μαθητές πρέπει να εφαρμόζουν τις αξίες αυτές διότι η ζωή είναι ένας καθημερινός αγώνας, ο οποίος γίνεται υπό δύσκολες συνθήκες και πρέπει όλοι μας να είμαστε προετοιμασμένοι και με πολλά εφόδια ώστε με πρόγραμμα, επιμονή και υπομονή να πετυχαίνουμε κάθε φορά τους στόχους μας».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...