Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

"ΚΑΘΑΡΟΣ" ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο BRUCE DICKINSON ΤΩΝ IRON MAIDEN



Ο τραγουδιστής των Iron Maiden νίκησε την αρρώστια και ανυπομονεί να ξανατραγουδήσει 


Σε χημειοθεραπεία κακοήθη όγκου που εμφανίστηκε στη γλώσσα είχε υποβληθεί, όπως είχε αποκαλύψει τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson.


  Μια δήλωση που είχε δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος, ανέφερε ότι ο καρκινικός όγκος ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός check-up τον Δεκέμβριο. Ο Dickinson έχει ολοκληρώσει έναν κύκλο χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας επτά εβδομάδων. Η πρόγνωση ήταν «πολύ καλή», κι αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα, μόλις 3 μήνες αργότερα. 

   "Θέλω να ευχαριστήσω την φανταστική ιατρική ομάδα που φρόντιζε τη θεραπεία μου τους τελευταίους μήνες και που είχε ως αποτέλεσμα αυτήν την εκπληκτική εξέλιξη. Τα πράγματα ήταν δύσκολα για την οικογένειά μου, και μάλιστα ίσως ήταν δυσκολότερα γι' αυτούς απ' ό,τι για μένα» δήλωσε. «Θέλω επίσης να στείλω ένα εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους τους φανς για τα καλά τους λόγια και τις ευχές τους. Πιστεύω πολύ στη θετική νοοτροπία και σκέψη και όλη η βοήθεια απ' την οικογένεια των Maiden σημαίνει πολλά για μένα.» 

   Ο μάνατζερ των Maiden δήλωσε πως προκειμένου να ξεκουραστεί ο Dickinson οι Maiden δεν θα κάνουν περιοδεία φέτος (αλλά θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ).

    Ο Dickinson πάντως τονίζει: «Αυτή τη στιγμή νιώθω τρομερά ορεξάτος και ανυπομονώ να ξαναπιάσω δουλειά, το συντομότερο δυνατό!» 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...