Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΣΕ ΚΩΜΑ 16ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ



Σε κώμα έπεσε 16χρονος στην Κρήτη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ο 16χρονος συμμετείχε σε γλέντι αποχαιρετισμού φίλου του που έφευγε φαντάρος.

    Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι γονείς του 16χρονου αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, το πρωί, όταν πήγαν να τον ξυπνήσουν αλλά δεν αντιδρούσε. Το βράδυ, τον είχε μεταφέρει στο σπίτι του μετά το γλέντι, η παρέα του.

   Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

   Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των γονέων του καθώς πρόκειται για ανήλικο. 



Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...