Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΝΕΤΑΞΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΜΑΡΙΑ ΤΖΩΡΑ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος βρέθηκε την Κυριακή στο φυλάκιο των Δρυμάδων Πωγωνίου Ιωαννίνων.
Εκεί συναντήθηκε με την Σοφία Δημητρίου, την 62χρονη γυναίκα φρουρό των συνόρων ,που ζει μόνη της στο χωριό Ορεινό. Βέβαια το εντυπωσιακό είναι ο κ.Καμμένος ντύθηκε φαντάρος! Βέβαια δεν φόρεσε όλο το σετ της παραλλαγής. Εβαλε μόνο το χιτώνιο πάνω από τα ρούχα του.
Ο υπουργός την συνεχάρη για το θάρρος της και της ανακοίνωσε πως θα την εντάξει  στην Εθνοφυλακή, αλλάζοντας άμεσα το νόμο, καθώς προβλέπει να υπηρετούν μόνο άνδρες.
Η φρουρός που ζει μόνη της στο σπίτι οχυρό
Η κα  Δημητρίου  είναι κτηνοτρόφος και  δίνει θάρρος στους λιγοστούς κατοίκους των ερημωμένων χωριών του Πωγωνίου. Ειδικά τον χειμώνα, ζει ολομόναχη σε σπίτι οχυρό, κυκλοφορεί πάνοπλη καθώς βρίσκεται στην γραμμή συνόρων ,ενώ τουλάχιστον 4 φορές τον τελευταίο χρόνο δέχτηκε επίθεση από αγνώστους που έκαψαν την στάνη της. 

ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΜΑΡΙΑ ΤΖΩΡΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...