Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣΓονατίζοντας μπροστά του θέλησε να ευχαριστήσει τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, μητέρα, το παιδί της οποίας θα μεταφερθεί μετά από εντολή του υπουργείου, στο εξωτερικό για νοσηλεία.
   Πρόκειται για τη μητέρα της μόλις 1,5 έτους Ραφαέλας η οποία  νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης καθώς παρουσίασε λοίμωξη μετά από επέμβαση για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη σε τροχαίο. Η εντολή είναι να μεταφερθεί το παιδί  στο ''Helios Clinic'' της Γερμανίας, 
  Η κ. Αντιγόνη Γάτου δήλωσε ότι ο υπουργός Υγείας επενέβη τέσσερις φορές για να επιτευχθεί η διασυνοριακή μεταφορά του μωρού, ενώ πλήρωσε και για τη ναύλωση του αεροσκάφους. Το μόνο που μένει είναι  η έγκριση του υπουργείου Υγείας της Γερμανίας. 
  Το περιστατικό συνέβη το πρωί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο κατά την επίσκεψη του υπουργού. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...