Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 3-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόκκινη «σκούπα» στο ΣΕΦ - Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός με σκορ 93-74 επί του ΠΑΟ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναικού με σκορ 93-74 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στην Α1 μπάσκετ.Οι ερυθρόλευκοι ήταν ασταμάτητοι και έφτασαν τη σειρά με μεγάλη εμφάνιση στο 3-0.
Η πρώτη περίοδος βρήκε τον Ολυμπιακό να δυσκολεύεται από το χαμηλό τέμπο που κατάφεραν να δώσουν οι πράσινοι ωστόσο πήρε προβάδισμα με σκορ 16-12.Το 2ο δεκάλεπτο όμως ήταν αυτό στο οποίο ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα των φιλοξενούμενων.Οι ερυθρόλευκοι έτρεξαν ένα επί μέρους 35-27 και πήγαν στα αποδυτήρια στο +12.
Στο 3ο δεκάλεπτο ο Παναθηναικός κατάφερε να περιορίσει τα αμυντικά του κενά όμως όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μειώσει τη διαφορά,η οποία όχι μόνο διατηρήθηκε σε διψήφιο αριθμό αλλά εκτοξεύθηκε κιόλας στο +17. Τα 15 λάθη του Παναθηναικού έναντι των 7 του Ολυμπιακού ήταν μια από τι κατηγορίες που έκαναν τη διαφορά.Ο Παναθηναικός παρά τα χαμένα τρίποντα του Διαμαντίδη,προσπαθησε στην 4η περίοδο να μειώσει τη διαφορά κάνοντας την τελευταία προσπάθεια όμως μια τεχνική ποινή στον Μποχωρίδη σε συνδυασμό με ενα τρίποντο του Σπανούλη,εκτόξευσαν ξανά τη διαφορά στους 16 από τους 10 με τους ερυθρόλευκους να φτάνουν τελικά στη νίκη με σκορ 93-74 και παράλληλα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2012.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...