Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡ ΤΟΥ "GAME OG THRONES"

Φωτογραφία-σοκ: Η στιγμή που το λιοντάρι κατασπαράζει τη μοντέρ του Game of Thrones [εικόνα]
Μια συγκλονιστική φωτογραφία τη στιγμή που το λιοντάρι κατασπαράζει την 29χρονη Κάθριν Τσάπελ, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε πάρκο του Γιοχάνεσμπουργκ, είδε το φως της δημοσιότητας.
O Μπεν Γκόβεντερ θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή που δύο λιοντάρια πλησιάζουν ένα αυτοκίνητο (της Τσάπελ). Δεν μπορούσε να φανταστεί, όμως, τι θα ακολουθούσε. Η λέαινα επιτέθηκε από το ανοιχτό παράθυρο στην Τσάπελ και τη δάγκωσε θανάσιμα στον ώμο της. 
Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου και προκαλεί σοκ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η νεαρή μοντέρ της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones έχασε τη ζωή της.
 
«Ήμουν τρομοκρατημένος. Μετά την πρώτη επίθεση, η λέαινα υποχώρησε από το αυτοκίνητο και από το στόμα της έτρεχε το αίμα, μέχρι τα πόδια της! Όλοι πιστέψαμε ότι δεν της άρεσε η ανθρώπινη σάρκα που δάγκωσε, αλλά η λέαινα, όπως κάποιος που δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον εαυτό του σε έναν αγώνα, επέστρεψε και επιτέθηκε ξανά. Οι δύο φύλακες του πάρκου έτρεξαν προς το μέρος μας και τα λιοντάρια απομακρύνθηκαν. Είδα τη λέαινα να κρατά στο στόμα της τον ώμο της άτυχης κοπέλας. Ήταν πολύ αργά για να τη σώσουμε», είπε ο Μπεν.


Πηγή: r http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...