Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

"ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ; ΕΝΑ ΕΥΡΩ; ΠΑΡΕ 100 ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΡΕΣΤΑ"

«Πόσο κάνει το παγωτό; 1 ευρώ; Πάρε 100 και κράτα τα ρέστα» - Ο σεΐχης που τρέλανε την Αθήνα με τα πουρμπουάρ του
Ξέφρενη διασκέδαση, live sex shows σε στριπτιτζάδικο και το χρήμα να ρέει άφθονο ήταν το καθημερινό μενού ενός σεΐχη από το Αμπου Ντάμπι.
Σύμφωνα με την Espresso, ο 50χρονος έφτασε στην Αθήνα με το προσωπικό του λίαρ τζετ. Από το «Ελ. Βενιζέλος» τον παρέλαβε ένας ιδιαίτερα ευγενή, γλωσσομαθής και σοβαρός σοφέρ.
Η λιμουζίνα κατευθύνθηκε προς τα νότια προάστια και στην προεδρική σουίτα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, όπου κόστιζε 18.000 ευρώ το βράδυ. Ο σεΐχης προτιμούσε να απολαμβάνει τα γεύματά του στην εσωτερική πισίνα, με τους σερβιτόρους της βάρδιας να «τρελαίνονται» εξαιτίας των παχυλών τιπς, που λάμβαναν.
Οι βόλτες του στο κέντρο μπορεί να ήταν ελάχιστες, ωστόσο σίγουρο είναι πως θα τους μείνει αξέχαστος σε σερβιτόρος και μαγαζάτορες, που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.
Απολάμβανε τον παγωμένο του νες καφε και ποτέ δεν κοίταζε τον λογαριασμό. Με απόλυτη φυσικότητα άφηνε χαρτονομίσματα των 50 ή 100 ευρώ.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, για ένα παγωτό μηχανής του 1 ευρώ έδωσε 100 ευρώ και ζήτησε από τον πωλητή να κρατήσει τα ρέστα.
Οι βραδυνές του συνήθεις, ωστόσο, ήταν λίγο πιο ιδιαίτερες. Λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα, ο σεΐχης επιβιβαζόταν στην μαύρη του λιμουζίνα και κατευθυνόταν σε στριπτιτζάδικο γνωστής λεωφόρου.
Απολαμβάνοντας το πανάκριβο ουίσκι του έβλεπε αιθέριες παρουσίες να λικνίζονται γυμνές δίπλα του και να πιάνουν τα χαρτονομίσματα που πετούσε!
Οταν βαριόταν, σύμφωνα με την Espresso, με ένα νεύμα ο μετρ τον πήγαινε στα ενδότερα και στο live sex show, όπου μπορούσε να συμμετάσχει αν το επιθυμούσε.
Την τελευταία του βραδιά στην Αθήνα ο 50χρονος ήθελε κάτι παραπάνω.
«Επισκέφθηκε ξενοδοχείο στα βόρεια προάστια, όπου στην πίσω πόρτα τον περίμενε ένας νεαρός άνδρας που τον οδήγησε -μαζί με τον οδηγό- στις σουίτες που μοιάζουν με σπηλιές, εξοπλισμένες με τζακούζι και χαμάμ, τρεχούμενα νερά και δροσερά κορίτσια. Από εκεί βγήκε στις 9.00 το πρωί και το απόγευμα της ίδιας ημέρας πέταξε για την πατρίδα του. Το πουρμπουάρ που άφησε στον 40χρονο σοφέρ ήταν κάτι περισσότερο από 1.000 ευρώ», αναφέρει η Espresso.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...