Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ





























Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους κατοίκους των Προμάχων, καθώς το επί χρόνια παραμελημένο συντριβάνι της κεντρικής πλατείας του χωριού, επισκευάστηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί, δίνοντας μια εικόνα (τουλάχιστον) δροσιάς.
Το συγκεκριμένο έργο είχε αφεθεί στην τύχη του επί χρόνια και αποτελούσε εστία κινδύνου και μολύνσεων, καθώς συγκεντρώνονταν πολλά αδέσποτα, και πολλές ακαθαρσίες συσσωρεύονταν στην γεμάτη καλώδια, σωλήνες και αντλίες τρύπα. Με δεδομένο ότι πολλά μικρά παιδιά κατακλύζουν την περιοχή κάθε απόγευμα, ελλόχευε ο υπαρκτός κίνδυνος τραυματισμού.
Θετική κίνηση από πλευράς δήμου Αλμωπίας, ενώ η χαλικόστρωση των αγροτικών δρόμων, η αρκετά συχνή περισυλλογή των απορριμάτων, η διόρθωση των φωτιστικών στους δρόμους, και η σχετικά ομαλή λειτουργία της ύδρευσης χωρίς τα γνωστά προβλήματα λειψυδρίας, φανερώνουν την σοβαρή κατά το δυνατόν δουλειά, που γίνεται από πλευράς διοικούντων.




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...