Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ


Συνδιοργάνωση με Μικρασιατικούς-Προσφυγικούς Συλλόγους των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας
Κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας σε 2η συνάντηση για την προετοιμασία των εκδηλώσεων στο Διοικητήριο


Πρόσκληση στους Μικρασιατικούς και Προσφυγικούς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ώστε, να συμμετέχουν στη δεύτερη συνάντηση με θέμα την οργάνωση και προετοιμασία των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας οι οποίες φέτος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015.

      Αναλυτικά, η πρόσκληση του κ. Θεοδωρίδη έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι Πρόεδροι και Μέλη Δ.Σ. Μικρασιατικών και Προσφυγικών Συλλόγων Π.Ε. Πέλλας,

Σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης για την οργάνωση των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, στο Διοικητήριο την 2α Σεπτεμβρίου 2015, σας παρακαλώ να παραβρεθείτε σε επόμενη συνάντηση προκειμένου να διευθετήσουμε τις τελικές λεπτομέρειες των επίσημων εκδηλώσεων.

Η ημερομηνία τέλεσης των εκδηλώσεων που όρισε το Υπουργείο Εσωτερικών μετά από την προκήρυξη των εκλογών, είναι η Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, γεγονός που δίνει πλέον μία νέα προοπτική για την κατάρτιση του επίσημου προγράμματος.

Η νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (3ος όροφος Διοικητηρίου), στην Έδεσσα, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12.30 το μεσημέρι.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και αναμένω τη θετική και εποικοδομητική συμβολή σας στον επίσημο εορτασμό. 
                                             
Με εκτίμηση,
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...