Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

91ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ SS ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ



Μια γερμανίδα  91ετών είναι πιθανό να δικαστεί ως συνένοχη για το θάνατο  χιλιάδων ανθρώπων στο κολαστήριο του Άουσβιτς , κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής.

   Σύμφωνα με τους Γερμανούς εισαγγελείς, η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκε για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, ήταν μέλος των SS και βοήθησε τη λειτουργία του στρατοπέδου, υπηρετώντας ως χειρίστρια ασυρμάτου.
 Το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει κατά πόσο θα προχωρήσει με την υπόθεση. 

  Ο εκπρόσωπος των εισαγγελέων δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για το αν η 91χρονη είναι σε θέση να δικαστεί και πιθανότατα αυτό θα αποφασιστεί από το δικαστήριο ως το τέλος του έτους. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...