Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ – ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ


Εξαιρετική επιτυχία είχε ο Ποδηλατικός Γύρος Έδεσσας στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης – Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» που οργανώθηκε την Κυριακή στις 27 Σεπ 2015 ο σύλλογος Βετεράνων Αθλητών, ο Σύλλογος Ποδηλασίας «Αερωπός» Εδεσσας και η ομάδα Εθελοντών Έδεσσας.

Όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν με την παρουσία τους ότι θέλουν περισσότερο σεβασμό στο δημόσιο χώρο ειδικά στο χώρο όπου κινούνται αποκλειστικά πεζοί και ποδήλατα. Σύμφωνα με το Δήμαρχο Έδεσσας κ.Δημήτριο Γιάννου οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο κέντρο της Έδεσσας και στους ποταμοβραχίονες τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει την εικόνα της πόλης. Ωστόσο απαιτείται σεβασμός από όλους. Επίσης τόνισε ότι η χρήση του δικτύου από τους πεζούς και τους ποδηλάτες περιορίζει την μη αναγκαία χρήση του αυτοκινήτου και υπογράμμισε το πρόβλημα των σταθμευμένων αυτοκινήτων σε ζώνες που αυτό δεν επιτρέπεται.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 300 ποδηλάτες εκ των οποίων κάποιοι σε πολύ μικρή ηλικία. Ο γύρος της πόλης της Έδεσσας περιελάμβανε μια μεγάλη διαδρομή ώστε εκ από το πεζοδρομημένο κέντρο, το μήνυμα της οικολογικής μετακίνησης να φτάσει σε όλες της γειτονιές της Έδεσσας.


Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας και με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια της Τροχαίας Έδεσσας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...