Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2007-2013


 Σχέδια Βελτίωσης – Λήξη προγραμματικής περιόδου 2007-2013.

          Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται
ότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 19846/21-10-2015 5η Εγκύκλιο του Μέτρου 121  "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2007-2013"»
αλλάζουν θέματα που αφορούν στην κατάθεση αιτημάτων, στις τροποποιήσεις και στην ολοκλήρωση των επενδυτικών σχεδίων βελτίωσης όπως παρακάτω.
·       Πρώτα αιτήματα πληρωμής των δικαιούχων που έχουν λάβει έγκριση μετά την 1-10-2014, θα πρέπει να κατατεθούν άμεσα δεδομένου ότι η διάρκεια υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων στο πλαίσιο του ΠΑΑ 2007-2013 δεν μπορεί να υπερβεί την 31-12-2015 και επιλέξιμες είναι όσες δαπάνες καταβληθούν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι 31-12-2015.
  • Για τις περιπτώσεις που για ένα επενδυτικό σχέδιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί, απαιτείται τροποποίηση, οι τροποποιήσεις θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί στο μηχανογραφικό σύστημα έως 5-11-2015 και να κατατεθούν στην ΔΑΟΚ μέσα σε δύο εργάσιμες μέρες από την ανωτέρω ημερομηνία.
  • Επίσης δίνεται η δυνατότητα κατάθεσης αιτήματος ολοκλήρωσης του επενδυτικού σχεδίου χωρίς την υποβολή αιτήματος πληρωμής (μη υλοποίηση περαιτέρω επενδύσεων) συνοδευόμενο από τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά ολοκλήρωσης του επενδυτικού σχεδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας στα τηλ. 2381351299 ΕΔΕΣΣΑ και 2381352314 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ και στους μελετητές τους.
    
                                                                                                                  Ο Διευθυντής



                                                                                                                     Τρύφων Τσαντάκης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...