Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"



Δήμαρχος Αλμωπίας: «Είμαστε τίμιοι διαχειριστές της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας»

Εκφράζω την στήριξή μου στην απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας σχετικά με την μετεγκατάσταση δομών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» από τον Εξαπλάτανο στην Αριδαία, στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας και της αποδοτικότητάς τους.
Ως Δημοτική Αρχή αποδείξαμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ότι όχι μόνο δεν υποβαθμίζουμε την Δ.Ε. Εξαπλατάνου, αλλά ορίσαμε Αντιδήμαρχο με έδρα τον Εξαπλάτανο και μάλιστα με αυξημένες αρμοδιότητες.
 Σε αυτά τα πλαίσια, μεταφέρουμε και το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο πρώην Δημαρχείο Εξαπλατάνου και αυτή είναι η απάντησή μας στην καταστροφολογία που θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν.
Για ό,τι κάνουμε, έχουμε ως μοναδικό γνώμονα το συλλογικό συμφέρον και όχι μεμονωμένες απόψεις και θέσεις που εξυπηρετούν μόνο προσωπικά συμφέροντα.
 Είμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε το σπουδαίο έργο και σταθήκαμε στο πλευρό των εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι», τη στιγμή που την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο παρακαλούσαν για να πληρωθούν ακόμα και με 10 μήνες καθυστέρηση, δεν είχαν ούτε τα είδη πρώτης ανάγκης για να λειτουργήσουν και πολλές φορές αναγκάζονταν να βάλουν το χέρι στην τσέπη.
Όλα αυτά δεν θα πρέπει να τα ξεχνούν και να σέβονται τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά της Διοίκησης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...