Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ



Τζιχαντιστές στη Συρία πλήττει το πολεμικό ναυτικό της Ρωσίας με πυραύλους Κρουζ που εκτοξεύονται από πλοία τα οποία βρίσκονται στην Κασπία, σε απόσταση 1.500 χλμ. από τους στόχους. 

Όπως δήλωσε ο ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, τέσσερα πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην Κασπία Θάλασσα εκτόξευσαν 26 πυραύλους εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους.


   Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι στόχοι καταστράφηκαν και δεν υπήρξαν άμαχοι μεταξύ των θυμάτων.

   Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Πούτιν ο οποίος δήλωσε ότι το γεγονός της καταστροφής των στόχων από τέτοια απόσταση  «λέει πολλά για την καλή εκπαίδευση και τις ικανότητες του στρατιωτικού προσωπικού».

   Ο Ρώσος Πρόεδρος που σήμερα έχει και γενέθλια, τόνισε ότι από την έναρξη της στρατιωτικής επέμβασής της στη Συρία, στις 30 Σεπτεμβρίου, έχουν πληγεί 112 στόχοι στη χώρα αυτή ενώ αποκάλυψε ότι συζήτησε με τον υπουργό του των Εξωτερικών την πρόταση Ολάντ και ενώσουν όλοι καθεστώς και αντάρτες τις δυνάμεις τους κατά των τζιχαντιστών. Χαρακτήρισε δε αυτή την ιδέα «ενδιαφέρουσα» και σημείωσε ότι «επί του παρόντος δεν γνωρίζουμε πού βρίσκεται και ποιος είναι ο επικεφαλής του (σ.σ. του ενωμένου στρατού).

   Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι αν επικεφαλής είναι «η  στρατιωτική πτέρυγα της αποκαλούμενης υγιούς αντιπολίτευσης», και συνδυάσουν όλοι τις δυνάμεις τους κατά των τρομοκρατών, τότε «θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια καλή βάση για μια μελλοντική πολιτική διευθέτηση στη Συρία». 





Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...