Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ "GAMATO" ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ;



Έχει βουίξει το ίντερνετ για το κλείσιμο του Gamato και ειλικρινά δεν είμαι σίγουρος προς τι η έκπληξη. Απολαμβάνω την παρανομία όσο ο καθένας μας, αλλά γνωρίζω ότι είναι παρανομία και δεν σοκάρομαι όταν κλείνουν αυτά τα σάιτ, το ένα μετά το άλλο για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας.

Από τον ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ 

   Όλα ξεκίνησαν χτες το μεσημέρι: 
Gamato
Entertainment Website58,872 Likes
October 20 at 12:51pm
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, καταρχάς σας ευχαριστούμε που είσαστε κοντά μας τόσο καιρό και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Δυστηχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Παρενέβη η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και το σαιτ μας θα παραμείνει κλειστό. Δεν γνωρίζουμε εάν και πότε θα ανοίξει ξανά. Για τα υπόλοιπα θα ενημερωθείτε πιθανώς από κάποια ανακοίνωση που θα βγεί σε λίγες μέρες από το αρμόδιο τμήμα.

Οι αντιδράσεις χρηστών του Gamato ήταν έντονες. Πολλοί επιτέθηκαν στην Δίωξη που δεν πιάνει τους παιδεραστές αλλά τους Παστίτσιους και το gamato (αγνοώντας ότι, ευτυχώς, πιάνει και τους παιδεραστές), γράφοντας πχ.:

   «Εκει στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος αντι να ασχολειστε με το γαματο πιαστε κανεναν παιδεραστη η κανεναν απο τους ανωμαλους που γυρνανε ελευθεροι» 

Τέλος κάποιοι ζητούν να η Αστυνομία να κυνηγήσει τα πορνοσάιτ ή το facebook (φανταστείτε τότε αντιδράσεις!): «Να κυνηγισουν κανενα πορνοσαιτ η να κανουν το φεισμπουκ με λιγοτερα πορνο ατομα δεν ξερουν το gamato movies τους πειραξε».

    Πάντως, όπως γράφει και ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Το μοιρολόι του τσάμπα: «Το site έκλεισε ύστερα από παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Διότι σε όλη αυτή την ωραία ιστορία υπήρχε, βλέπετε, ένα μικρό προβληματάκι:
 Τα πνευματικά δικαιώματα όλων αυτών των αμέτρητων ανθρώπων που είχαν εργαστεί στο παρελθόν για να γίνουν οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές, τα οποία παραβιάζονταν κατάφωρα. Εν ολίγοις, έκλεισε γιατί διέπραττε μια σειρά από αξιόποινες πράξεις:
 Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΗΕ, το site έφθανε να μετρά και 930.000 προβολές ημερησίως ενώ η συνολική ζημία των δικαιούχων εκτιμάται στα 465 εκατ. ευρώ, και η ζημιά του Δημοσίου από διαφυγόντα έσοδα από ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος υπολογίζεται περίπου στα 230 εκατ. ευρώ.
 Αλλά αυτή η παρανομία, σε μια χώρα που το τσάμπα έχει γίνει ιδεολογία, λίγη σημασία έχει. Αμέσως κινητοποιήθηκε η γνωστή λογική του συμψηφισμού που όλα τα αλέθει.
 Όπως όταν σου κόβει κλήση ο τροχονόμος το επιχείρημά σου, εσένα του παράνομου, είναι «τους άλλους γιατί δεν τους γράφετε;», έτσι επιστρατεύτηκε γενικά ο κουβάς της διαφθοράς στη χώρα – από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι το πόθεν έσχες, απ’ όλα έχει ο μπαξές, άρα γιατί μας κλείνετε, κύριε αστυνόμε, το site όπου βλέπουμε παράνομα ταινίες;»

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...