Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Η GREENPEACE ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙΤην αγορά τεσσάρων μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση άνθρακα, ιδιοκτησία της κρατικής σουηδικής εταιρεία Vattenfall και των αντίστοιχων ανθρακωρυχείων τους στην ανατολική Γερμανία εξετάζει η οργάνωση Greenpeace.

 Όπως επεσήμανε η Ανίκα Γιάκομπσον, διευθύντρια της Greenpeace Σουηδίας, η Vattenfall και η σουηδική κυβέρνηση «οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες για τις εκπομπές τους έξω από τα σύνορα της Σουηδίας. Αν δεν το κάνουν, πρέπει να αναλάβουμε δράση».

 Η Greenpeace δήλωσε ότι θέλει να κλείσει σταδιακά τους σταθμούς. Προκειμένου να καταφέρει την αγορά της συγκεκριμένης επιχείρησης, η οποία εκτιμάται μεταξύ 2,2 και 3,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οργάνωση καταβάλλει κάθε προσπάθεια να αποτρέψει άλλους πιθανούς αγοραστές, διότι όπως επισημαίνει, αν τα εργοστάσια αγοραστούν από άλλους, θα ανοίξουν νέα ορυχεία λιγνίτη, με αποτέλεσμα την περαιτέρω επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

 Σε κάθε περίπτωση όμως, ζητά και την αρωγή όλων όσοι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν οικονομικά. «Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πετύχουμε τον στόχο μας και τους διερευνούμε όλους» είπε η Ανίκα Γιάκομπσον στους δημιοσιογράφους. Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...