Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΑΣΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΜΑΤ & ΧΗΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


Καταγγέλλουμε την επίθεση της κυβέρνησης με ΜΑΤ & χημικά στους αγωνιζόμενους αγρότες
 
      Η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση καταγγέλλει την βάρβαρη επίθεση, που δέχτηκαν οι αγρότες στο συλλαλητήριο της Αθήνας.
       Η κυβέρνηση απάντησε με τη χρήση των ΜΑΤ & χημικών στους διαδηλωτές αγρότες - κτηνοτρόφους - αλιείς και στην αγανάκτησή τους για τα μέτρα ξεκληρίσματος, που αποφασίζει να εφαρμόσει σε βάρος της μικρομεσαίας αγροτιάς σαν προαπαιτούμενα εφαρμογής του ψηφισμένου και από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι 3ου μνημονίου.
      Οι μικρομεσαίοι αγρότες & κτηνοτρόφοι βγαίνουν στους δρόμους αντιδρώντας στις αντιαγροτικές πολιτικές της κυβέρνησης και της ΕΕ. Δεν πρόκειται όμως να κάμψει την αγωνιστικότητά τους - όπως και όσες φορές οι προηγούμενες κυβερνήσεις, που εφάρμοζαν την ίδια αντιαγροτική ΚΑΠ τη ΕΕ, προσπάθησαν με τη χρήση χημικών να διαλύσουν τα αγωνιστικά μπλόκα της αγροτιάς σε Νίκαια και αλλού σε όλη τη χώρα.   

     Η ΠΑΣΥ καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε όλη τη χώρα να απαντήσουν στον αυταρχισμό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και δυναμώνοντας τον αγώνα και ενισχύοντας & κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους σε πανελλαδικό συντονισμό στην προοπτική απόκρουσης των πολιτικών, που τους καταστρέφουν. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...