Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ 3ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Δεκεμβρίου για 3η χρονιά ο Ημιμαραθώνιος στα Λουτρά Πόζαρ, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 800.
Πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδος, έλαβε μέρος σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, η οποία εξελίχθηκε σε μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, του εθελοντισμού, ενώ ταυτόχρονα έδωσε τη δυνατότητα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να γνωρίσουν τις ομορφιές των Λουτρών και ολόκληρου του Δήμου μας.
Κάθε χρόνο ο θεσμός αυτός αποκτά και μεγαλύτερη ισχύ και όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος από την επόμενη χρονιά θα οργανωθεί σε ακόμη καλύτερη βάση ώστε η προβολή του τόπου μας να είναι ακόμα μεγαλύτερη και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Επιπλέον, ο κ. Μπίνος ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν, την Αστυνομία και ιδιαίτερα τον κ. Παύλο Τύπο ο οποίος είναι αυτός που ενσαρκώνει όλη αυτή τη διοργάνωση.
Για την ιστορία, την πρώτη μέρα διεξήχθησαν αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. ανδρών-γυναικών, 5 χλμ. έφηβοι-νέοι, 1 χλμ. για τα παιδιά και 4 χλμ. περπάτημα στο φαράγγι, ενώ την δεύτερη μέρα διεξήχθη ο Ημιμαραθώνιος των 21 χλμ.
Την έναρξη του 3ου Ημιμαραθωνίου κήρυξε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος συμμετείχε και στις απονομές μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Βέσκο, τον Διευθυντή κ. Χρήστο Δήμτση, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Κετικίδη και τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Χρήστο Γεωργίου.




















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...