Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΧΝΟΥΔΩΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ

Ο Χίτλερ και ο Καντάφι έγιναν «αρκουδάκια» για παιδιά -Η περίεργη καμπάνια από τη Νορβηγία [εικόνες]
Ο Χίτλερ και ο Καντάφι έγιναν «αρκουδάκια» για παιδιά -Η περίεργη καμπάνια από τη Νορβηγία.
Οι μορφές τους είναι σίγουρα άγνωστες στα μικρά παιδιά, της ηλικίας που συνήθως κοιμούνται ακόμη με αρκουδάκια. Οι γονείς τους όμως θα πάρουν το μήνυμα, αλλά με έναν αμφιλεγόμενο τρόπο.
Ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Μουαμάρ Καντάφι και ο Κιμ Γιονγκ-ιλ έγιναν οι... χνουδωτοί δικτάτορες, στην περίεργη καμπάνια του Συλλόγου Καρδιάς και Πνευμόνων της Νορβηγίας. Ο Σύλλογος προχώρησε σε αυτή την ασυνήθιστη κίνηση προκειμένου να στείλει το μήνυμα ότι τα αρκουδάκια ενδέχεται να αποτελούν απειλή για την υγεία του παιδιά, καθώς συγκεντρώνουν σκόνη.
Στις διαφημιστικές αφίσες και τα αντίστοιχα σποτ, εμφανίζονται οι Χίτλερ, Καντάφι και Γιονγ-ιλ, με την επισήμανση «Τα αρκουδάκια μπορεί να είναι επικίνδυνα». Ο νορβηγικός Σύλλογος έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή μονάδα, που ασχολείται με το γεγονός ότι ο αριθμός των παιδιών που υποφέρουν από άσθμα και αλλεργίες έχει τετραπλασιαστεί από το '70, καθώς πάνω από το 20% των παιδιών σήμερα επηρεάζονται από αυτές τις καταστάσεις.
Η συγκεκριμένη καμπάνια εντάσσεται στην προσπάθεια αυτής της ομάδας να εμποδίσει την πρόωρη εμφάνιση άσθματος και αλλεργιών, επικεντρώνοντας την προσοχή στο περιβάλλον των παιδιών δωματίων.
«Για τα παιδιά, τα λούτρινα ζωάκια μπορεί να αποδειχθούν όσο επικίνδυνοι είναι οι χειρότεροι δικτάτορες του κόσμου», ανέφερε μέλος του Συλλόγου στην «Local». «Η καμπάνια επισημαίνει αυτό τον κίνδυνο που κρύβουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια, αν δεν πλένονται τακτικά», πρόσθεσε.
Πάντως, αρκετοί είναι αυτοί που σχολιάζουν στο Facebook ότι οι συγκεκριμένες διαφημίσεις είναι ακραίες και αποτελούν ένα κακόγουστο κόλπο δημοσιότητας.


Πηγή: www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...