Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ BLACK



Πέθανε ο τραγουδιστής Colin Vearncombe, γνωστός ως Black, μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Ιρλανδία που τον είχε τραυματίσει και αφήσει σε κώμα τις τελευταίες δέκα ημέρες.
   Πριν από λίγη ώρα, στο επίσημο Facebook του ανέβηκε η ανακοίνωση:

Colin Vearncombe
26/5/1962 - 26/1/2016 
You'll never walk alone. 
A full statement will follow shortly.

Ο 53χρονος ερμηνευτής του Wonderful Life είχε χτυπήσει στο κεφάλι και υποστεί οίδημα στον εγκέφαλo. (Το ατύχημα συνέβη ενώ οδηγούσε από το σπίτι του στο West Cork, για να προλάβει πτήση για το Εδιμβούργο.) Ο εκπρόσωπος Τύπου του Black μιλώντας στον Τύπο για την κατάσταση του είχε κάνει λόγο για "παιχνίδι αναμονής".
 Είχε ευχαριστήσει επίσης όσους συμπαρίστανται στον τραγουδιστή και τους καλούσε να συνεχίσουν τα μηνύματα τους που συγκινούν ιδιαίτερα την οικογένεια.

Στο πλευρό του Black, που έγινε γνωστός τη δεκαετία του '80 με την μελωδική, κομψή και ενίοτε μελαγχολική μουσική του ήταν ήταν η σύζυγός του Camilla και οι τρεις γιοι του. 
Μάλιστα ο Black περίμενε να γίνει σύντομα παππούς από τον πρωτότοκο γιο του. 







Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...