Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΩΝ



Ο Αθλητικός σύλλογος Καράτε ''Η ΑΛΜΩΠΙΑ'' εκπροσωπήθηκε από έναν αθλητή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων-Κορασίδων (16-1-2016). 

Τον Κουκουσέλη Γιάννη. Στη πιο υψηλού επιπέδου διοργάνωση της χρονιάς για την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ο Γιάννης Κουκουσέλης εκπροσώπησε επάξια την Αλμωπία και το Καράτε κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο κατέκτησε αγωνιζόμενος σε πέντε αγώνες με τους καλύτερους αθλητές στην Ελλάδα στη κατηγορία του, που είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή.

 Έναν αθλητή που προπονείται καθημερινά πάνω από δύο ώρες αγόγγυστα με υπομονή, επιμονή και μεγάλη ψυχική δύναμη.Οι κόποι του ευοδώθηκαν.

 Γιάννη συγχαρητήρια , συνέχισε!






2 σχόλια :

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ

Ευχαριστούμε εμείς τον μικρό Ήρωα, που θυσιάζοντας πολύτιμο χρόνο της εύθραυστης ηλικίας του, δοξάζει με τις πανελλήνιες επιτυχίες του τον τόπο μας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και εις ανώτερα.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...