Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣΑντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Συνεχίζουμε τη συστηματική προσπάθεια βελτίωσης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου με ακόμη ένα έργο ύψους 500.000,00 €

Υπογράφηκε η σύμβαση συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας

Η σύμβαση συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου υπογράφηκε σήμερα (16/3) από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο αφορά την συντήρηση του οδοστρώματος σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας και συγκεκριμένα της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Εξαπλατάνου, καθώς και τη συντήρηση τμημάτων οδοστρώματος σε άλλες περιοχές των Δήμων Έδεσσας και Αλμωπίας. Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων περιλαμβάνεται και αντικατάσταση φθαρμένων πινακίδων, στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων γεφυρών, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγράμμιση του οδοστρώματος. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 500.000,00 €.


Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης: «Διευκολύνουμε την διέλευση των οδηγών και τις μεταφορές των ποιοτικών προϊόντων της περιοχής μας μέσα από την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας. Η βελτίωση της κατάστασης και της εικόνας των υποδομών του οδικού δικτύου αποτελεί σημαντική προτεραιότητα στον αναπτυξιακό μας προγραμματισμό και στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε την υλοποίηση των έργων και το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, η περικοπή κονδυλίων και η υποχρηματοδότηση τα τελευταία χρόνια προς την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση δημιουργεί πολλά εμπόδια στην υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδιασμού και μας αναγκάζει να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις και έργα με τα πενιχρά, πλέον, μέσα που διαθέτουμε».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...