Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ



Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι συνεχίζουν τη πολιτιστική παράδοση και προσφορά της Πέλλας

Συνάντηση για την καταγραφή και οργάνωση των δράσεων πολιτισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Με πλούσια ατζέντα συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων, φορέων, οργανώσεων της Π.Ε. Πέλλας στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

Κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν η καταγραφή και οργάνωση των δράσεων πολιτισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για τον καλύτερο συντονισμό τους και την αξιοποίηση διαθέσιμων σχετικών χρηματοδοτικών μέσων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το προφίλ και η στόχευση των συλλόγων, ως μία ευκαιρία καλύτερης γνωριμίας και προώθησης της συνεργασίας μεταξύ τους σε κοινές δράσεις. Μέσω αντίστοιχων συνεργασιών μπορούν να υπάρξουν σημαντικές ωφέλειες αποκτώντας οι δράσεις μεγαλύτερη εμβέλεια και αυξημένες δυνατότητες υποστήριξης. Επίσης δίνεται η ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας μεταξύ των συλλόγων.

Ειδικότερα, θέμα που εξετάστηκε και συζητήθηκε πιο διεξοδικά ήταν η συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου που αφορά την πραγματοποίηση ηθών και εθίμων από τους πολιτιστικούς φορείς της Π.Ε. Πέλλας. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής αναγκών των συλλόγων σε υποδομές, ενώ, η προσπάθεια αυτή περιλαμβάνει και δράσεις αρχαιολογικού και θρησκευτικού χαρακτήρα.

Οι φορείς που παραβρέθηκαν στη συνάντηση θα παραλάβουν και ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο, με την παράκληση να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση:


Μετά την συλλογή των ερωτηματολογίων, τα οποία θα σταλούν και θα πρέπει να συμπληρωθούν και από συλλόγους, φορείς, οργανώσεις, σωματεία που δεν κατάφεραν να συμμετέχουν στη συνάντηση, θα γίνει η συγγραφή μίας ενιαίας πρότασης για δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα ώστε να δημιουργηθεί σημαντική βάση δεδομένων για το σύνολο της Π.Ε. Πέλλας.


Για περισσότερες πληροφορίες οι εκπρόσωποι των συλλόγων θα μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2381351333-386-204.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...