Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΑ


Την Μηλιά επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Κετικίδη. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Καρφιτσόπουλος.
Νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό της Μηλιάς με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Μηλιώτισσας, στην οποία εκκλησιάζονται άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας όπως τον ενημέρωσε ο Ιερέας του χωριού Πάτερ Αθανάσιος αλλά και όπως διαπίστωσε ο ίδιος. Ο Πάτερ Αθανάσιος καλωσόρισε τον Δήμαρχο στη Μηλιά και του ευχήθηκε να έχει δύναμη και φώτιση ώστε να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.
Αργότερα, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου εντός του οικισμού, το οποίο λόγω της φθοράς του χρόνου έχει υποστεί σε αρκετά σημεία ανεπανόρθωτες ζημιές, παρότι υπήρξε μέριμνα για τις λακκούβες την προηγούμενη χρονιά και θα υπάρξει και στο άμεσο μέλλον.
Ταυτόχρονα, είδε τους κατεστραμμένους εδώ και χρόνια τσιμενταύλακες σε κάποια σημεία του χωριού, για τους οποίους υπάρχει ήδη προγραμματισμός και θα ανακατασκευαστούν το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο για να δει το αποτέλεσμα της κατασκευής της στέγης.
Παράλληλα, συζήτησε με τον Πρόεδρο για την γέφυρα της Μηλιάς η οποία έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι έχει υπάρξει ήδη επικοινωνία με την Περιφέρεια η οποία είναι αρμόδια για να δώσει λύση και σημείωσε ότι θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη πίεση ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους.
Κατά την επίσκεψή του, ενημέρωσε τον Πρόεδρο ότι μέσα στην επόμενη βδομάδα θα τοποθετηθούν κάποια επιπλέον φωτιστικά στο κέντρο του χωριού, όπου υπάρχουν ήδη εγκατεστημένες γραμμές ρεύματος και θα φωτίσουν κάποια σημεία στα οποία υπάρχει ανάγκη.
Επίσης, συζήτησε και για το έργο της αγροτικής οδοποιίας με χρήματα που ενέκρινε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επί υπουργίας Καρασμάνη και το οποίο θα περιλαμβάνει δύο χιλιόμετρα στο χωριό.
«Οι συμπολίτες μας καταλαβαίνουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κράτος και κατ’ επέκταση η τοπική αυτοδιοίκηση. Αντιλαμβάνεται τις μεγάλες προσπάθειες που κάνουμε ως Δημοτική Αρχή για να λύσουμε χρονίζονται προβλήματα με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε. Το καταλαβαίνω από την καθημερινή μας επαφή», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά την επίσκεψή του στη Μηλιά, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετό κόσμο.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...