Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ



   Ακέραια την ευθύνη για την άθλια κατάσταση στο προσφυγικό αναλαμβάνουν ΕΕ και ελληνική κυβέρνηση                                                         με τις επικίνδυνες αποφάσεις τους. 

     Με τη νέα ανακοίνωση της Ευρ. Επιτροπής για το «κοινό σύστημα ασύλου» και τις αποφάσεις της ΕΕ τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει κι υλοποιεί, επικυρώνεται ο εγκλωβισμός χιλιάδων προσφύγων σε άθλιες συνθήκες και προωθούνται περαιτέρω οι φυλακίσεις, οι απελάσεις, η «φαστ τρακ» απόρριψη των αιτήσεων ασύλου, επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης στη σχετική συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. 
     
     Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ στην ομιλία του ανέφερε τα παρακάτω :
    “Η ΕΕ μαζί με τους συμμάχους και τους ανταγωνιστές της όπως αιματοκυλά τη Συρία, ανάλογα μεταχειρίζεται και τους πρόσφυγες, θύματα των βομβαρδισμών της.    
    Πρόληψη της δευτερογενούς μετακίνησης» βαπτίζετε στις αποφάσεις σας τον εγκλωβισμό στις άθλιες συνθήκες της Ειδομένης και του Πειραιά. ΕΕ και ελληνική κυβέρνηση με τις επικίνδυνες αποφάσεις σας αναλαμβάνετε ακέραια την ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την εμπλοκή ΜΚΟ που εσείς «χρυσώνετε». 
     Στη γλώσσα σας ως «ενεργή μεταναστευτική πολιτική» εννοείτε τη Σένγκεν και τον Κανονισμό του Δουβλίνου που ενισχύονται, τις φυλακίσεις, τις απελάσεις προσφύγων και μεταναστών. Με τη «φαστ τρακ» απόρριψη της πλειοψηφίας των αιτήσεων ασύλου, αποδέχεστε ελάχιστους, όσους έχουν τις προδιαγραφές που ζητούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι για τα κέρδη τους.
    Οι λαοί με την πάλη τους ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και με την αλληλεγγύη τους να επιβάλλουν τερματισμό των άθλιων συνθηκών παραμονής των προσφύγων και την άμεση μεταφορά τους στις χώρες τελικού προορισμού τους”.

12-04-2016                                    Η ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...