Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ



Αριδαία, 13/6/2016

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

Τους Προμάχους επισκέφτηκε τη Δευτέρα 13/6 ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μπάτση, τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ κ. Χρήστο Δόντσο, τον Αντιπρόεδρο των Λουτρών κ. Δημήτρη Βέσκο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Γιώργο Γούδη.

Εκεί είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει όσον αφορά στην αγροτική οδοποιία. Συγκεκριμένα, συντηρήθηκαν 2 χιλιόμετρα δρόμου και ταυτόχρονα καθαρίστηκαν οι αρδευτικοί αύλακες στην περιοχή των κερασώνων. Παράλληλα, συντηρήθηκαν αγροτικοί δρόμοι έκτασης πολλών χιλιομέτρων και στο υπόλοιπο αγρόκτημα, κάποιοι από τους οποίους είχαν να καθαριστούν χρόνια με αποτέλεσμα να δυσχεράνουν το δύσκολο έργο των αγροτών.

Τις επόμενες μέρες οι συντηρήσεις θα επεκταθούν και στο υπόλοιπο αγροτικό οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα σε σημεία που παρουσιάζουν πολύ άσχημη εικόνα. Ανάλογες εργασίες πραγματοποιούνται συνεχώς σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας όπως η Δωροθέα και η Νότια.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Χρήστο Μπάτση για τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ, ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...