Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης του αγροτικού ιατρείου των Προμάχων


Ξεκίνησαν οι εργασίες ριζικής ανακαίνισης του αγροτικού ιατρείου των Προμάχων και από νωρίς το πρωί ειδικοί τεχνίτες έχουν αναλάβει δράση.
Να τονίσουμε ότι το ιατρείο του χωριού έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και όπως προβλέπει η σχετική μελέτη, θα εξοπλιστεί με καινούριο υλικό υποδομής(έπιπλα, γραφεία κτλπ) και θα εμπλουτιστεί με υπερσύγχρονα μηχανήματα(καρδιογράφο, απινιδωτή κτλπ).

Παράλληλα, με ενέργειες του δήμου Αλμωπίας εξασφαλίστηκαν δωρεές με όλα τα απαραίτητα υλικά(κεραμίδια, λούκια, μπογιές, ξυλεία) και εμπειροτεχνίτες του χωριού, δουλεύοντας εθελοντικά και αμισθί, θα φροντίσουν για όλες τις οικοδομικές εργασίες και παρεμβάσεις που απαιτούνται.

Κλιμάκιο του δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο, έδωσαν τις κατευθυντήριες εντολές για το πώς θα πραγματοποιηθεί το όλο σχέδιο και όλα δείχνουν ότι ένα έργο ουσίας και υποδομής, μπαίνει σε σωστές ράγες.

Πληροφορίες μας δε, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι εξασφαλίστηκε και η δυνατότητα παρουσίας ιατρού, τέσσερις ημέρες τη βδομάδα, ανακουφίζοντας έτσι τους δεκάδες ασφαλισμένους.

Οψόμεθα. 












ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...