Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΤΩΣΗΣ ΒΡΑΧΩΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡΑριδαία, 12/6/2016

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΤΩΣΗΣ ΒΡΑΧΩΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Άλλη μια παρέμβαση ουσίας που αλλάζει την εικόνα της Λουτρόπολης, πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά Πόζαρ. Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκε αντιστήριξη για την αποφυγή πτώσης βράχων στην παλιά είσοδο που οδηγεί στον καταρράκτη. Σε μήκος 40 μέτρων κατασκευάστηκε τοιχίο ύψους 1,5 μέτρων στο οποίο εγκιβωτίστηκαν δοκοί ύψους 8 μέτρων όπου τοποθετήθηκε πλέγμα.
Από το συγκεκριμένο σημείο περνούν καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες και με αυτή την παρέμβαση εξασφαλίζεται η ασφάλεια όλων αυτών των ανθρώπων, καθώς τα προηγούμενα χρόνια σημειώθηκαν αρκετές φορές κατολισθήσεις.
Παράλληλα, στα πλαίσια του ίδιου έργου χαμήλωσε το ύψος του τοιχίου που υπάρχει στην ίδια τοποθεσία, ώστε ο επισκέπτης να έχει άμεση οπτική επαφή με την πανέμορφη κοίτη των Λουτρών.
Το έργο στοίχησε 7.200 ευρώ και καλύφθηκε από ιδίους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ, ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...