Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗΟ ΑΛΜΩΠΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η αγωνιστική περίοδος 2015 - 2016 ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας με το καλύτερο τρόπο. Ο στόχος της ανόδου στη Γ' εθνική έγινε πραγματικότητα. Η επίμονη και επίπονη προσπάθεια Διοίκησης, προπονητών και ποδοσφαιριστών με την ολόπλευρη στήριξη των φίλων του Αλμωπού επιβραβεύθηκε.
Η Διοίκηση σχεδίασε, οργάνωσε και παρακολούθησε βήμα προς βήμα την εξέλιξη του σχεδίου.
Αυτοί όμως που το υλοποίησαν είναι οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μας, πρωταγωνιστές της μεγάλης προσπάθειας. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε για αυτό.
Η συνεργασία μας με την ΕΠΣ Πέλλας υπήρξε αρμονική, ιδιαίτερα κατά την κρίσιμη περίοδο των αγώνων μπαράζ. Τόσο ο Πρόεδρος Στέργιος Αντωνίου, όσο και τα μέλη της ήταν δίπλα μας και τους ευχαριστούμε γι' αυτό.
Θερμά ευχαριστούμε το Δήμο Αλμωπίας και το Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη που στηρίζουν την προσπάθεια μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η στήριξη τους θα έχει και συνέχεια.
Η συμπαράσταση των φιλάθλων μας από την Αλμωπία αλλά και την Πέλλα γενικότερα ήταν ανεπανάληπτη. Βοήθησαν, ο κάθε ένας με τον τρόπο του, ώστε να έχει η Πέλλα εκπρόσωπο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στις Εθνικές κατηγορίες. Ολόψυχα τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να είναι δίπλα μας και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα δια των αθλητικών συντακτών τους, κάλυψαν κάθε λεπτό με άρτιο επαγγελματισμό όλη τη μεγάλη μας πορεία. Θερμά τους ευχαριστούμε.
Σε όλους τους Συλλόγους της Πέλλας ευχόμαστε καλή συνέχεια με επιτυχία σε κάθε τους δραστηριότητα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Αλμωπού

Αριδαίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...