Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Πάταξη «μαύρης» διακίνησης αγροτικών προϊόντωνΓιάννης Σηφάκης : Πάταξη «μαύρης» διακίνησης αγροτικών προϊόντων απευθείας από το χωράφι κυρίως από Βούλγαρους και Ρουμάνους εμπόρους 

Ευρεία σύσκεψη Υπουργείου Ανάπτυξης- Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης- Οικονομικής Αστυνομίας – ΣΙΚΑΠ – Ομάδων παραγωγών αγροτών- Μεταποίησης- προέδρου Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης με συμμετοχή βουλευτή Γιάννη Σηφάκη ( Πέλλα) και Φρόσως Καρασαρλίδου ( Ημαθία)   
Αυστηροποίηση των διατάξεων για τους χώρους συγκέντρωσης αγροτικών προϊόντων
Στόχος η διαφύλαξη των Ομάδων Παραγωγών, των Συνεταιρισμών, των σοβαρών εμπόρων και εν τέλει του ίδιου του αγρότη 
Στην σύσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου Αντώνη Παπαδεράκη μελετήθηκαν τρόποι για την πάταξη των κυκλωμάτων «μαύρης» διακίνησης αγροτικών προϊόντων ( ροδάκινα, κεράσια και άλλα) καθώς και αυστηροποίηση των διατάξεων για τους χώρους συγκέντρωσης αγροτικών προϊόντων σε Πέλλα και Ημαθία. 
Από όλους τους παρευρισκόμενους τονίστηκε η απόλυτη ανάγκη πάταξης των κυκλωμάτων «μαύρης» διακίνησης αλλά και η ανάγκη σοβαρών αποφάσεων και εξορθολογισμού της συγκέντρωσης κυρίως του συμπύρηνου-βιομηχανικού ροδάκινου. 
Η αντιμετώπιση των κυκλωμάτων ουσιαστικά παράνομης διακίνησης θα είναι καίρια και αποτελεσματική.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...