Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας παραμένει Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ



Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Με συνεργασία και αποφασιστικότητα υλοποιούμε τον αναπτυξιακό προγραμματισμό μας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας παραμένει Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. συνεχίζοντας το έργο του

Σε ειδική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάστηκε το νέο σχήμα διοίκησης της Π.Κ.Μ. Στη νέα δομή διοίκησης υπάρχουν αλλαγές στους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, ίδρυση νέων, αλλά και διαίρεση υπαρχουσών τομεακών Αντιπεριφερειών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραμένει στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. μετά από αυτές τις αλλαγές και συνεχίζει κανονικά το έργο του.


Σε σύντομη δήλωσή του μετά την ανακοίνωση των αλλαγών από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε: «Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού για την Πέλλα και την Κεντρική Μακεδονία. Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...