Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Η κλήρωση για το παπάκι του 5ου Φράγμα Πάρτι


Όπως μας ανακοινώθηκε από τον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ, η κλήρωση για το μοτοποδήλατο των 125 c.c  η οποία αναβλήθηκε, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών στο 5ο Φράγμα Πάρτι, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου στο θερινό μπαράκι των Προμάχων "OXYGEN".

Λαχεία εξακολουθούν να διατίθενται και όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να τα προμηθευτούν από το fastfood GRECOS, τη ταβέρνα ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ, τα καφέ ΛΙΜΠΕΡ και ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ και φυσικά από το μπαρ OXYGEN.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...