Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ
Ο Γιώργος Καρασμάνης, κατέθεσε  στη Βουλή ως αναφορά το υπόμνημα του Δήμου Σκύδρας, σχετικά με τις ζημιές που υπέστησαν στην παραγωγή τους οι αγρότες της περιοχής και ειδικότερα των Τοπικών Κοινοτήτων Καλλιπόλεως, Σανδαλίου, Δάφνης Ανύδρου, Λιποχωρίου, Καλυβιών, Πετραιάς, Μαυροβουνίου, Καλής κ.ά. εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που υπήρξαν από τα μέσα της άνοιξης έως και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. 
Με την παρέμβαση του αυτή ο Γιώργος Καρασμάνης, αφού τονίζει τις τεράστιες ζημιές που υπέστησαν την φετινή καλλιεργητική περίοδο οι αγρότες εξαιτίας των δυσμενών και άστατων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην περιοχή, όπως παγετός, απότομες αυξομειώσεις θερμοκρασιών, ανεμοθύελλες, έντονες βροχοπτώσεις και χαλαζόπτωση, ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης την άμεση και αντικειμενική εκτίμηση των ζημιών και την έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ, καθώς οι παραγωγοί κινδυνεύουν να μείνουν με μηδενικά εισοδήματα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις οικογένειες τους.   


ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016      ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...