Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

5ο Φράγμα Πάρτι. Η πρώτη ημέραΜε μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το 5ο ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΤΙ που διοργανώνει ο ΑΣ Πρόμαχοι στην περιοχή "Φράγμα" των Προμάχων.
Πλήθος κατοίκων του χωριού, αλλά και εκατοντάδες επισκέπτες από τις γύρω περιοχές, κατέκλυσαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της διήμερης εκδήλωσης και το καλοκαιρινό πάρτι διήρκησε μέχρι τις πρωινές ώρες.
Σήμερα Κυριακή 7 Αυγούστου το πάρτι θα συνεχιστεί από τις μεσημεριανές ώρες, με αποκορύφωμα το βράδυ, που θα πραγματοποιηθεί και η λαχειοφόρος αγορά  για το μηχανάκι 125 c.c.  που κληρώνει ο σύλλογος.

Δείτε μόνο ένα μικρό απόσπασμα από την πρώτη ημέρα της μεγάλης γιορτής...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...