Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Απόφαση - ορόσημο η ίδρυση ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ αγροτικών οργανώσεων Πέλλας



Γιάννης Σηφάκης :  Απόφαση – ορόσημο η ίδρυση «Συνδέσμου Αγροτικών Οργανώσεων Πέλλας» με στόχο την εκπροσώπηση και την ενημέρωση των αγροτών της Πέλλας 

Η ίδρυση Συνδέσμου από τις ομάδες παραγωγών και τους ενεργούς συνεταιρισμούς της Πέλλας που πραγματοποιείται την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 στην σύσκεψη τους στα Καλύβια ( μετά από πρόσκληση της ΟΠ «Μέγας Αλέξανδρος» ) αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει να βγει ο αγρότης της Πέλλας από την αφάνεια.
Να αποκτήσει φωνή στα κέντρα αποφάσεων, να ενημερωθεί για τα προγράμματα , να καταθέσει προτάσεις για τα προβλήματα του.
Προσωπικά, αλλά και ως ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος είναι η κοινή προσπάθεια, η οργάνωση, η δημοκρατική εκπροσώπηση, η ενεργοποίηση του αγρότη. Να μην γκρινιάζει και να μιζερεύει στα καφενεία αλλά να διεκδικεί την θέση του παράγοντας πραγματικά ποιοτικά αγροτικά προϊόντα με μεγάλη εγχώρια προστιθέμενη αξία που να μπορούν να μπουν στις πιο απαιτητικές διεθνείς αγορές. Ακόμη να αμείβεται δίκαια ο κόπος του. 
Είναι γνωστό, ότι πρεσβεύω (και έχω υποστηρίξει επί χρόνια ) ότι η πολιτική «παλιάς κοπής» με την διαιώνιση των πελατειακών σχέσεων μέσω των βουλευτικών γραφείων με βρίσκει παντελώς αντίθετο και είναι απολύτως αναποτελεσματική. Είδαμε που έφθασε την κατάσταση των αγροτών στην Πέλλα.
Ο νέος συνεργατισμός σε υγιή βάση είναι η λύση, ο μόνος τρόπος για να αγωνιστούμε μαζί και να πετύχουμε την ουσιαστική καλυτέρευση της θέσης του αγρότη. Με το μάτι στραμμένο στα καλά πρότυπα, σε περιοχές της χώρας που διαπρέπουν στην οργάνωση τόσο της παραγωγής όσο και της διάθεσης με επιστημονικό τρόπο. 
Δεσμεύομαι ότι θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την μεγάλη αυτή προσπάθεια που θα συναντήσει δυσκολίες αλλά θα πετύχει. Με την επιτυχία αυτής της προσπάθειας είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση της αγροτιάς στην Πέλλα σε δύο χρόνια θα έχει θεαματικά βελτιωθεί. 
Η παρουσία μου τόσο στην σύσκεψη της Παρασκευής όσο και στην καθημερινότητα αυτής της μεγάλης προσπάθειας είναι αυτονόητη. 
Θεωρώ χρέος μου απέναντι στους πολίτες της Πέλλας, που με τίμησαν με την ευθύνη να τους εκπροσωπώ, να συμβάλλω στην οργάνωση τους μετά από πολλά χρόνια, είναι αξιακή αρχή του χώρου ιδεών που εκπροσωπώ και ο μόνος αποτελεσματικός δρόμος. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...