Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΕΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΗ



Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης αποχαιρετά τον τέως Νομάρχη Πέλλας Μιχάλη Καραμάνη  

Οι πολίτες της Πέλλας αποχαιρετούμε τον Μιχάλη Καραμάνη ένα γνήσιο τέκνο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πολιτικά ενεργός σ’ όλη του τη ζωή, επέλεξε το χώρο της Αυτοδιοίκησης για τη δράση του. Είχε πάντοτε στο νου του τους συμπολίτες του και το δικαίωμα της ελληνικής Περιφέρειας για ευημερία και ανάπτυξη. 

Ήταν ο πολιτικός και ο Νομάρχης των «ήπιων τόνων». Όλοι τον γνώριζαν προσωπικά και εκτιμούσαν τον λόγο και το έργο του. Οι προθέσεις του ήταν πάντοτε ανιδιοτελείς και ξεκάθαρες. Η ατζέντα του περιλάμβανε μόνο το δίκιο και το συμφέρον της Πέλλας και των πολιτών της.  

Γνώριζε καλά τη δημόσια διοίκηση και αυτό τον βοήθησε να υλοποιήσει έργα και δράσεις που ξεπερνούσαν κατά πολύ τις δυνατότητες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Με τις ειλικρινείς προσωπικές του σχέσεις και την υπομονή που τον διέκρινε, κατάφερνε τελικά σημαντικά αποτελέσματα για την Πέλλα. 

Η σχέση μου με τον Μιχάλη ήταν πάντοτε ουσιαστική και εξελίχθηκε σε μία βαθιά φιλία. Μοιραζόμασταν την ίδια αγάπη για την Αυτοδιοίκηση και την Πέλλα και είχαμε τις ίδιες ανησυχίες για τον τόπο. 

Συχνά στις ομιλίες του μιλούσε για «κατάθεση ψυχής». Ήταν πάντοτε αληθινός και αυθεντικός στις σκέψεις και στις πράξεις του. Υπήρξε ο Νομάρχης όλων των πολιτών της Πέλλας, χωρίς καμία διάκριση, χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα στις πολιτικές του επιλογές.  Η πολιτική παρακαταθήκη του Μιχάλη Καραμάνη είναι η αγάπη για τον τόπο και η ειλικρινής συνεργασία. 

Φίλε Μιχάλη θα μας λείψεις, αλλά το όραμά σου για την Πέλλα, για μία δικαιότερη κοινωνία κι ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά, θα είναι πάντοτε ψηλά στις προτεραιότητές μας. 

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και την οδύνη μου στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...