Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ



Αριδαία, 11/8/2016

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ

Μία ακόμα παρέμβαση ουσίας υλοποιήθηκε στα Λουτρά Πόζαρ, η οποία αφορά στη συντήρηση και τον καθαρισμό της κοίτης του ποταμού.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε διαμόρφωση της κοίτης από τον αναβαθμό στο ύψος του αναψυκτηρίου μέχρι τη γέφυρα εισόδου πίσω από το Αλεξάνδρειο Υδροθεραπευτήριο. Σε αυτή την έκταση, απομακρύνθηκαν φερτά υλικά και απορρίμματα με τη χρήση χωματουργικών μηχανημάτων.
Στο ίδιο έργο περιλαμβάνονται και τα ζαρζανέτια που κατασκευάστηκαν τα οποία στοχεύουν τόσο στην ασφάλεια των επισκεπτών όσο και στον καλλωπισμό, καθώς επίσης και κάποιες γεφυροδιαβάσεις πίσω από το αναψυκτήριο η κατασκευή των οποίων ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη.
Οι παραπάνω παρεμβάσεις κόστισαν συνολικά 10.887 ευρώ από ίδιους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Τέτοιες παρεμβάσεις δίνουν μία διαφορετική εικόνα στη Λουτρόπολή μας και την εναρμονίζουν με τον Ευρωπαϊκό της χαρακτήρα. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με σωστό προγραμματισμό και με γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής μας. Οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι πολλές και σκοπεύουμε να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο. Προς αυτή την κατεύθυνση, θέλουμε να αναδείξουμε την συγκεκριμένη τοποθεσία σε τουριστικό πόλο έλξης και να μην περιορίζεται μόνο στον ιαματικό της χαρακτήρα. Είναι ενδεικτικό ότι πολύς κόσμος πλέον επιλέγει τα Λουτρά Πόζαρ τις ζεστές μέρες του Καλοκαιριού με στόχο να βρει μια όαση δροσιάς».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...